Posted

daf og sparta_1
Foto: En del af teamet bag Copenhagen Half Marathon

På dag 1 efter åbningen af tilmelding til Copenhagen Half Marathon gik hele teamet bag løbet ind i fase 2: planlægningen af alt det der skal gøre cphhalf til et verdenskendt løb.

Når Copenhagen Half Marathon rammer København, bliver det ikke kun den 13. september at byen fyldes af aktivitet. Et stort team af grafikere, løbe- og eliteeksperter, pressemedarbejdere, event-koordinatorer, erfarne løbsarrangører og mange flere fra Dansk Atletik Forbund og Sparta Atletik & Motion – i alt næsten 30 mennesker – gik tirsdag for alvor i gang med at planlægge alle de events og tiltag der i månederne og dagene op til løbet skal gøre Copenhagen Half Marathon til en løbebegivenhed ud over det sædvanlige.

At organisere et så stort løb som Copenhagen Half Marathon har ambitioner om, kræver tid, kræfter og ikke mindst gode ideer. Og dem er der rigtigt mange af på tegnebrættet, blandt andre:

opbygning af en stemningsfuld Runners Village i start- og målområdet i Fælledparken og en masse underholdningszoner i hele byen

organisering af tv-produktion, storskærm og speak

planlægning af pressekonferencer og ceremonier

planlægning af festlige events på løbsdagen og i dagene op til

organisering af andre happenings rundt omkring i København

planlægning af 4-5 måneders fortræningsforløb rundt omkring i hele Danmark og

organisering af en tre dages expo

På mange måder er grundstenene altså allerede nu lagt for at Københavns nye løb bliver en stor og flot begivenhed i verdensklasse.

Tusindvis af løbere der allerede har tilmeldt sig løbet, og jo flere der gør det samme, desto større opbakning, goodwill og entusiasme opnår vi fra vores partnere, lige fra myndigheder til sponsorer – og desto flottere og større et løb kan vi føre ud i livet.

Kun med den fulde opbakning fra deltager og partnere kan vi skabe et stort og verdenskendt løb der ikke blot vil komme København til gode, men skabe bølger af løbeglade ud i hele Danmark.

Hele teamet bag Copenhagen Half Marathon håber derfor på at mange tusinde løbere i Danmark og udlandet vil støtte op om denne once in a life time-mulighed for at sætte Danmark på løbesportens verdenskort.

Tilmeld dig Copenhagen Half Marathon her

 

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone