Posted

pia-700x

Børne- og ungdomsborgmester i København, Pia Allerslev deltog både i VM Halvmaraton i marts i år og har løbet med til en lang række af Spartas løbsevent, fra Powerade Copenhagen Half Marathon til Københavns Kvindeløb og DHL Stafetten. Nu glæder hun sig til Københavns nye, årligt tilbagevendende halvmaraton, Copenhagen Half Marathon, som hun forventer at gennemføre på under to timer.

Det er en fantastisk nyhed, at København nu skal være værter for et nyt verdensklasse løb, når Copenhagen Half Maraton afvikles for første gang i den 13. september 2015. Jeg kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte det – både fordi jeg glæder mig vildt til at opleve dagen og gennemføre løbet i vores smukke hovedstad med tusindvis af københavnske tilskuere, der bakker op på hele ruten. Og fordi store løbeevents som denne bliver mere og mere populære blandt københavnerne, samtidig med at det gør vores dejlige by mere attraktiv i internationalt henseende,

fortæller Pia Allerslev og fortsætter med motiverende ord til de utrænede langdistanceløbere:

For tre år siden havde jeg aldrig løbet længere distancer end 10 km (og det endda kun ganske få gange) – i dag sætter jeg mig større og længere mål, og det at stå ved startlinjen, sammen med tusindvis af andre løbere, giver bare en helt særlig følelse, og giver i hvert fald mig lyst til at presse min krop og løbehastighed/distance lidt ekstra. Det bliver tredje gang, jeg skal gennemføre et halvmaraton – og jeg glæder mig. Dels fordi jeg ved, det bliver en festdag og et smukt og velafviklet løb – og dels fordi jeg SKAL ned under de to timer – og kommer det,

lyder det fra børne- og ungdomsborgmester i Københavns kommune, Pia Allerslev.

Pia Allerslev har både som borgmester og helt privat en stor interesse for løb og er selv en meget entusiastisk løber. I forbindelse med store løbsevents i København havde hun særligt som kultur- og fritidsborgmester flere roller. Blandt andet var det Pia der ved en officiel ceremoni i IAAF’s hovedsæde i Monaco skrev under på Københavns værtskab for VM Halvmaraton 2014.

Læs hele pressemeddelelsen her

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone