Søren Nielsen

 

Søren Nielsen har skrevet et blogindlæg om Cph Half

Selve ruten var rimelig flad, og ledte os gennem Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, havnefronten, midtbyen og Østerbro, så hele København blev taget godt i brug. // Selve logistikken omkring løbet fungerede mere end perfekt. Det var nemt at finde bagageindleveringen og ude på ruten, var depoterne noget nær perfekte. Der var opstillet væske i begge sider af vejen, og med rigelig plads. Det er noget, du som løber sætter stor pris på.

Læs hele blogindlægget her


Louise Egelund Jensen

Louise Egelund Jensen har skrevet et blogindlæg om Cph Half

Jeg havde forventet et supergodt løb, på en dejlig flad rute. // Jeg KAN løbe 21 km på under 2:30. Det ved jeg! // For det viser sig, at der SKAL mere til end gode ben, for at jeg kan gennemføre sådan et løb. De gode ben har jeg selv og resten fik jeg fra mit fantastiske hold, mine kære venner, som hver især også burde have en medalje. // JEG HAR LØBET COPENHAGEN HALF MARATHON!

Læs hele blogindlægget her


Maren Gilling

Maren Elise Skjerlie Gilling har skrevet et blogindlæg om at prioritere løb i hverdagen

Jeg er færdig med at have dårlig samvittighed over min løbetræning og mit ønske om at udvikle mig // Folk har travlt med at fortælle mig, at jeg skal huske at nyde ungerne, mens de er små, og at de kun er til låns // Det gør jeg! Og mit løb er forudsætningen herfor.

Læs hele blogindlægget her


Rasmus Gamborg Grøn

Rasmus Gamborg Grøn om Cph Half

Først vil jeg gerne sige et STORT tak for et rigtig godt arrangeret løb, hvor jeg fik sat ny PR på 1:39:04 i mit tredje ½ marathonløb. // Min oplevelse før, under og efter løbet er, at I bare har styr på tingene, I mangler dog lidt bedre kontakt med vejrguderne 😉 // Det er en rigtig god og hurtig rute, hvor der var godt styr på afspærring og tilskuerne, dog kunne jeg godt tænke mig, at man løb forbi Zoologiske Have og Søndermarken på Frederiksberg delen (men så er ruten ikke så flad mere).

Læs hele anmeldelsen her


Anker Lemvig

 Anker Lemvig om Cph Half

Vejret var jo ikke så godt, men meget flot at der blev udleveret plastikoverslag til alle, super godt. // For mig spillede alt, tilmelding, afhentning af start nr osv. Men for nogle af dem, jeg løb med, var der ikke flere trøjer tilbage i deres størrelser, måske var det en ide at lade os angive størrelser ved tilmelding? // Dernæst tror jeg, at grænsen er ved at være nået med antal løbere, det var meget tæt løb hele vejen rundt, desværre var der indimellem en, som var en tur i asfalten. // Alt i alt et meget godt løb, og godt arrangeret. Ingen ventetid trods så mange mennesker. // Tak for et godt løb.


Sibylle Waaben

 Sibylle Waaben om Cph Half

Det var sammen med 8 andre klubmedlemmer, at jeg tog ind til løbet … fedt at dele oplevelsen sammen med andre – både før og efter løbet … // At selv komme af sted ud på ruten, blive ”båret” igennem alle de fantastiske tilskuere og orkestre undervejs … SÅ FEDT!…

Læs hele anmeldelsen her


 

Julie Paaske Rydahl 

 

Julie Paaske Rydahl om Cph Half

Det var mit første halv-marathon, og bestemt ikke det sidste! // Var fantastisk med den opbakning fra tilskuerne, trods det danske efterårsvejr! // Helt igennem en super oplevelse, som skal gentages næste år!


Rolf Kragh-Hoffmann

Rolf Kragh-Hoffmann om Cph Half

Vi må sige, at det gik over AL forventning. Det var en super god og bred rute, hvor løberne hurtigt blev spredt, så det var lettere at komme frem. // Vi har dog et lille øf. Fartholderne er super gode at følge, men de fylder hele rutens bredte, når de løber, hvilket betyder, at der dannes en stor ”prop” bag dem, som kan være rigtig svær at komme forbi.

Læs hele anmeldelsen her


Anker Lemvig

Christine Christensen om Cph Half

Generelt et super arrangement med styr på logistikken. // God og fyldestgørende info op til løbet både på mail og Facebook. // Fin og velfungerende app. // Lækker brugbar løbetrøje. // Effektiv bagage-opbevaring. Ingen kø hverken før eller efter løbet. // God underholdning på ruten. // Dejligt med regnjakker både før og efter løbet. // Super rute med fin afspærring og massere af hjælpere hele vejen rundt. // Fin service at man fik mulighed for at ændre sluttid 14 dage før løbet.


Lene Romer Halby

Lene Romer Halby om Cph Half

Det er mit langsomste 1/2 marathon – men også det jeg er gladest for og stoltes af // Jeg kunne desværre ikke nå at kigge under kilten på de to skotter, der stod og spillede sækkepibe oppe på Langebro. // Jeg troede, det var mit sidste 1/2 maraton – men den her oplevelse har kun styrket min lyst til flere – og jeg og mine dogmer er at finde til start igen i 2016.

Læs hele anmeldelsen her


Maria Drabløs Johansen

Maria Drabløs Johansen om Cph Half

Havde fået som udfordring af en kollega at deltage i løbet. Har ellers aldrig rigtig brugt løb som motionsform. // Oplevelsen omkring hele løbet var fantastisk, stemningen før, under og efter løbet fik mig helt til at glemme min ømme og trætte krop, og glemte helt det halvgrå efterårsvejr. // Er super stolt af at have gennemført mit første halvmaraton 😊

Læs hele anmeldelsen her


Kenneth Holm

Kenneth Holm om Cph Half

Jeg havde i lang tid glædet mig til at skulle løbe Cph Half og havde sat næsen op efter en PR // Løbet var helt fantastisk, og specielt stemningen var i top hele vejen rundt // Når man efter 15 km løber forbi Bubber, ved man bare, at det bliver et godt løb // Løbet var godt arrangeret, ruten var super, deltagerne var glade, og kun vejret faldt lidt ved siden af // Det blev til en ny PR og et stort smil de næste dage // Jeg kommer igen næste år!


Christine Fly Pedersen

Christine Fly Pedersen om Cph Half

Jeg deltog i mit andet halvmarathon og blev for det første positivt overrasket over, at ruten var ændret i forhold til sidste år // Det bedste ved løbet var uden tvivl stemningen. Det er fedt, at så mange tilskuere trodsede det dårlige vejr og heppede og dermed skabte en helt fantastisk stemning på ruten // Derudover gik alt bare gnidningsfrit på ruten, og modsat sidste år startede jeg i det rigtige felt, og jeg kunne derfor løbe i et passende tempo fra start. Det var virkelig skønt // Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg forstår godt, hvorfor folk bliver bidt af det.

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone