Tilmelding

Copenhagen Half Marathon er vært for DM Halvmaraton 2016. Kun aktive medlemmer af en løbe-/atletikklub registreret under Dansk Atletik Forbund har mulighed for at stille op til DM.

Hvis klubben foretager tilmelding for medlemmerne, skal det gøres på cphhalf.dk/dm-klub (kontakt [email protected] ved manglende loginoplysninger).

Er det i stedet aftalt med klubben, at medlemmerne selv skal foretage tilmeldingen, skal det gøres på cphhalf.dk/dm-klubmedlem (kontakt din klub ved manglende loginoplysninger).

Sidste frist for tilmelding til DM er 72 timer før start – torsdag den 15. september kl. 11.00

Eftertilmelding til DM er ikke muligt

Ved spørgsmål og henvendelser vedrørende DM, skriv til [email protected]

Gå til DM-deltagerlisten her

Bemærk, at link og password udelukkende må benyttes til tilmelding af klubmedlemmer. Familiemedlemmer, venner m.m. skal tilmelde sig via den normale tilmeldingsprocedure, som du finder her

Har du som klubmedlem ved en fejl lavet en ordre uden om klubbens tilmeldingslink, bedes du sende en mail til [email protected] hurtigst muligt, så du kan blive flyttet til klubbens samlede liste og dermed også DM-deltagerlisten.

 

Seedning af DM-eliteløbere

Efter sidste tilmeldingsfrist seedes 15 kvinder (kun løbere med en forventet sluttid under 1t:22) og 20 mænd (kun løbere med en forventet sluttid under 1t:10), som er tilmeldt DM.

De seedede DM-deltagere vil indgå i løbets samlede elitefelt og har dermed ret til at konkurrere på bruttotid. Alle øvrige DM-deltagere konkurrerer på nettotider.

 

Afhentning af startpakke

DM-deltagere, der er seedet til at indgå i elitefeltet, skal afhente deres startpakke i elite- og pressecenteret i forbindelse med Copenhagen Half Marathon Expoen i Sparta Hallen den 15. – 17. september eller efter nærmere aftale med eliteansvarlig Henrik Paulsen på [email protected] – mobil: +45 2231 4592.

 

Startplacering og tider

De seedede DM-deltagere vil indgå i løbets samlede elitefelt og har dermed ret til at konkurrere på bruttotid. Alle øvrige DM-deltagere konkurrerer på nettotider.

Vinderne af Danmarksmesterskaberne i halvmaraton (nr. 1, 2 og 3 M/K) findes således på baggrund af bruttotider, mens både veteranklasser og hold afgøres på nettotider.

De seedede DM-deltagere starter sammen med løbets samlede elitefelt. For at få adgang til elitefeltets startsektion skal man fremvise sit startnummer. Nærmere information om startopstilling og inddeling af startsektionerne følger.

 

Bagage og omklædning

Der vil være et afmærket område til omklædning og klargøring for eliten tæt på start- og målstregen. Der vil være mulighed for at aflevere ekstratøj og bagage ved startstregen. Detaljer følger.

De øvrige DM-deltagere henvises til den almindelige bagageopbevaring.

 

Opvarmningsområde

Der vil være et afspærret opvarmningsområde foran startstregen, hvor eliten kan varme op inden løbet. Der henstilles til, at alle løbere har indtaget deres plads bag startstregen senest fem minutter før start.

 

Forplejningsdepoter og privat væske

I overensstemmelse med Dansk Atletik Forbunds reglement er det kun DM-løbere, der indgår i elitefeltet, som har mulighed for at medbringe privat væske under løbet.

Løbets forplejningsdepoter er opstillet i overensstemmelse med Dansk Atletik Forbunds reglement. Seedede DM-løbere har mulighed for at medbringe privat væske, som opstilles på de officielle forplejningsdepoter. De seedede DM-løberes væske opstilles på tydeligt markerede borde, og hvert bord er bemandet med en official, som ikke varetager den samme eller en anden funktion for det generelle depot. Det skal være en official, der deler væsken ud; alternativt kan man selv tage væsken fra bordet.

Eliteløbere vil modtage yderligere information om privat væske.

 

Præmieoverrækkelse

DM-vinderne (nr. 1, 2 og 3 M/K senior) præmieres på hovedscenen i forbindelse med løbets officielle præmieceremoni. Detaljer om tidspunkt og procedure følger.

Der uddeles DM-medaljer i ungseniorklassen (U23) og veteranklasserne (30+) i CPH Half Village i teltet markeret med “DM-medaljer” efterhånden som resultaterne er tilgængelige i hver enkelt klasse. Der uddeles både individuelle og holdmedaljer i hver klasse. Bemærk, at det udelukkende er i seniorklassen, at der konkurreres på bruttotider. I alle øvrige klasser samt for hold konkurreres der på nettotider, og man bedes derfor stille sig i den tildelte startgruppe. DM-løbere, der opfylder løbets elitekrav, bliver seedet til at stille til start i DM-elite-startfeltet, som er placeret umiddelbart efter den internationale elite.

Resultaterne for DM bliver hængt op løbende i teltet markeret med ”DM-medaljer”.

 

Klubtøj

Da CPH Half Marathon tæller som DM i halvmaraton, skal reglerne for klubtøj følges. Dette er ensbetydende med, at alle DM-løbere skal stille op i reglementeret klubtøj. DAF’s regler for klubtøj kan læses her.

Share this with your friends ...Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone